Veelgestelde vragen


Heb je vragen? Misschien geef ik hier een antwoord op!
Niet? Dan neem contact met me.


Binnen 2 tot 4 weken na de bruiloft verstuur ik de digitale trouwfoto’s via WeTransfer. Let op, foto’s en/of trouwalbums worden pas verstuurd indien het totaalbedrag volledig voldaan is. Na het versturen van de foto’s begin ik aan de opmaak van het trouwalbum en laat ik deze drukken. Het hele traject van trouwalbum opmaken, drukken en afleveren duurt niet zolang, zolang we er bovenop zitten qua wijzigingen en akkoord. Ik bestel 1 keer per maand alle trouwalbums tegelijk. Het kan dus even duren voordat jouw album klaar is, maar geduld wordt beloond…

Ja, vlak na de bruiloft stuur ik je een preview van de trouwfoto’s. Een preview is kortgezegd een kleine selectie van de hele fotoreportage om je alvast een voorproefje te geven van de trouwreportage. De foto’s van de preview zijn verkleind en hebben een copyrightlogo zodat je ze direct kunt delen op social media.

Ja dat mag onder simpele voorwaarden. Op alle previewfoto’s staat mijn copyrightlogo. Deze previewfoto’s mag je posten/publiceren/delen op bijv. social media. (alleen de previewfoto’s zijn verkleind en bevatten zo’n logo. De uiteindelijke trouwfoto’s niet). De uiteindelijke trouwfoto’s mag je ook posten/publiceren/delen maar slechts indien je mij bij de foto vermeld als auteur. De auteursnaam die je erbij vermeld is, ©KarinaFotografie.nl.

Powered by SmugMug Owner Log In